Verover marktaandeel door een haarscherpe positionering

 

Hoe uniek en relevant is uw merk en aanbod?

Frobert. helpt opleidingsinstituten aan nieuw en duurzaam onderscheidend vermogen. Het internet maakt dat het aanbod van opleidingsinstituten binnen een handomdraai vergeleken is met die van uw concurrentie. Als potentiele afnemers in uw online aanbod en merk onvoldoende toegevoegde waarde zien zijn ze ongekend snel voor u niet meer potentieel. In de online vluchtige wereld is een haarscherpe positionering van uw merk en aanbod cruciaal. Laat uw aanbod en merk voorzien van nieuw relevant en onderscheidend vermogen. De ervaring leert dat de resultaten in werving daarop volgend zeer snel veelbetekenend zijn.

Positioneren betekent keuzes maken en een positie claimen

Aan de hand van de resultaten van een kritische analyse van het merk, de huidige marketingmix en online processen, dienstverlening, afnemers en concurrentie worden cruciale aandachtspunten en kansen in kaart gebracht. Op basis van die informatie worden keuzes gemaakt om een unieke positie in de markt te claimen. Uw merk, aanbod en dienstverlening worden op een nieuwe wijze gepositioneerd en van de juiste toegevoegde waarde voorzien. Met als resultaat dat u relevant voor uw afnemers  en onderscheidend ten opzichte van de concurrentie wordt. En dat vormt de basis voor nieuw te veroveren marktaandeel.

Belt u mij voor een afspraak: in een persoonlijk gesprek licht ik u van harte mijn werkwijze toe en spreek ik graag met u over uw gewenste groeidoelstellingen.