Onderwijsmarketing

 

Laat de student of cursist van morgen vol overtuiging en met plezier voor uw instituut kiezen.

Frobert. helpt opleidingsinstituten en onderwijsinstellingen in recordtempo aan nieuwe groeicijfers van het aantal studenten of cursisten. In een tijd van toenemende concurrentie is marktaandeel veroveren de term. Organisaties investeren veel tijd en geld in operationele marketing zoals beurzen, on- en offline reclame, online vindbaarheid, open dagen, websites, social media enz. Belangrijke vraag is echter hoe effectief die investeringen zijn. Ervaring leert dat het effect van de investeringen zeer sterk wordt vergroot als het tactisch marketingniveau goed op orde is. Leest u de meest recente meningen van opleidingsinstituten over de resultaten.

Nieuwe groeicijfers door professionele onderwijsmarketing

Vanuit een unieke combinatie van kennis, ervaring en methodiek helpt Frobert. organisaties door tactische marketing aan nieuwe groeicijfers. Met meer dan 20 jaar ervaring bestaat de methode uit:

  • Haarscherpe marketinganalyse (intern en extern)
  • Voorstel van de groeistrategie op basis van de marketinganalyse
  • Nieuwe relevante en onderscheidende positionering op merk- en aanbodniveau naar afnemers t.o.v. de concurrentie
  • Unieke creatie van toegevoegde waarde op het aanbod en de dienstverlening
  • Toepassing van de juiste marketingmix, communicatie en dienstverlening

De dienstverlening van Frobert. is erop gericht de doelgroep van studenten of cursisten te bereiken, inhoudelijk te overtuigen en ze te laten inschrijven. De werkwijze kenmerkt zich als resultaatgericht, creatief en betrokken.

Het aanbod is financieel ook goed toegankelijk voor kleinere instituten.

Zie referenties en meningen van opdrachtgevers.

Laat u verrassen

Samen aan de slag met het doel scherp voor ogen: forse groei in werving en een uniek percentage inschrijvingen. Laat de student of cursist van morgen vol overtuiging en plezier voor uw instituut kiezen.

Belt u mij voor een vrijblijvende afspraak: in een persoonlijk gesprek licht ik u van harte mijn werkwijze toe.